A je to!, een avontuurlijk app met de twee bekendste buurmannen van televisie

Trademarc Licensing Buurman BuurmanBuurman en Buurman bestaan in 2016 40 jaar. Al jaren lang bij de VPRO een van de meest populaire tv programma’s voor kinderen (en hun ouders!). Fantazm is er dan ook trots op om, onder haar officiele licentie, de allereerste Nederlandstalige voor iOS en Android app te mogen uitbrengen van dit populaire duo. Buurman en Buurman A je to!” is een vrolijke actie, puzzel-en ontdekkings-app voor alle fans van Buurman en Buurman.

Buurman en Buurman die houden wel van een spelletje. En daarom hebben ze een spelletjeskamer gemaakt in hun huis. En daarin hebben ze spelletjes waarin ze zelf de hoofdrol spelen. Dat is leuk! Er worden regelmatig extra spellen toegevoegd, want Buurman en Buurman zitten natuurlijk niet stil! “Buurman en Buurman A je to!” staat daarmee garant voor eindeloos speelplezier.

Help Buurman en Buurman in hun vliegende badkuip naar de badkamer te vliegen in “Luchtavontuur”! Maar pas op de gevaren die op de loer liggen zoals de op hol geslagen ventilators en broodroosters!
Of help de buurmannen hun dozen op te ruimen in “Stapel Gek” een echt retro pixel game waarin je een zo’n hoog mogelijke toren moet proberen te maken.

En wil je even wat anders dan doen dan een spelletje dan kun je altijd een van de allernieuwste afleveringen bekijken. De afleveringen worden regelmatig afgewisseld, dus hou de app goed in de gaten om te kijken of er nieuwe zijn.

De app bevat de bekende kleurrijke illustraties en grappige animatie. De app is ook zonder internet te gebruiken. Traint de hand-oog coördinatie wat bijdraagt aan de cognitieve ontwikkeling.

De makers: Fantazm in Den Bosch

Fantazm gelooft dat spelen dé manier is om interacties te creëren, verrijken en verbeteren. Spelen prikkelt, stimuleert je verbeelding en enthousiasmeert. Door te spelen ontdek je, elke dag weer. Fantazm ontwikkelt unieke games, of beter unieke ontdekkingstochten. Zo openen zij nieuwe werelden en ontdekken zij nieuwe manieren om jouw doel te bereiken. Adventure Awaits!

Voor vragen over de game kun je terecht bij Fantazm:
E-mail: info@fantazm.com | Facebook: facebook.com\fantazmgames
web: www.fantazm.com

logo-fantazm