De Buurman en Buurman Kluskeet: een unieke mobiele green-screen studio

Het bij jong en oud populaire klussende duo viert dit jaar hun 40-jarige bestaan. Om dit heuglijke feit extra onder de aandacht te brengen is onder een officiƫle licentie de Buurman en Buurman Kluskeet ontwikkeld. Een ultieme foto ervaring voor jong en oud. De Kluskeet is een professionele mobiele green screen foto studio vol met Buurman en Buurman foto avontuur en zal door heel Nederland gaan toeren en tevens te zien zijn op diverse evenementen.

Door iemand te fotograferen voor een speciale groene (of blauwe) achtergrond is het digitaal mogelijk om de achtergrond te vervangen. Ook wel chromakey genoemd. Het is een fototechniek waarbij een kind (of volwassene) wordt gefotografeerd voor een groene achtergrond. Daarna wordt met speciale software de achtergrond transparant gemaakt en vervangen met een originele achtergrond uit de TV serie. Het resultaat: een unieke foto in een echte Buurman en Buurman omgeving, en uiteraard samen met de buurmannen. Deze foto wordt direct gemaild naar de consument. Het interieur van de green screen studio is volledig gethematiseerd naar Buurman en Buurman. Zelfs de overbekende geluiden ontbreken niet!

Een origineel en uniek product op de Europese markt met ongekend veel mogelijkheden. En natuurlijk kun je eveneens kennismaken met verschillende Buurman en Buurman producten zoals (interactieve) spellen, boeken en pluche poppen.

Facebook: studiokluskeet
Website: www.studiokluskeet.nl
Facebook: studiokluskeet